VESELI KILOMETRI vrećica je puna zabavnih i poučnih aktivnosti koje povezuju, donose radost, tjeraju dosadu, grade zajedništvo, potiču dobro u svakom čovjeku, razvijaju osjetljivost za potrebite i pomažu upoznati pravi smisao kršćanske vjere i ljubavi. Riječ je 24 ilustrirane kartice A5 formata koje sadrže 36 kreativnih igara koje služe za animaciju tijekom putovanja i druženja. Aktivnosti na karticama zamišljene su tako da nisu potrebna nikakva dodatna pomagala. Potrebno je samo ponijeti vrećicu s karticama, izvući jednu po želji i ući u svijet igre i veselja.

Dodatni materijal VESELIH KILOMETARA je ilustrirana knjižica koja sadrži upute za korištenje, priču o Plodovima Duha Svetoga, malu školu molitve te upoznavanje misijske krunice kao i priču o poznatim svetcima, zaštitnicima misija i njihove molitve. U knjižici nalazi se i priča o misijskom djelovanju i akciji MIVA koja potiče na promišljanje i djelovanje. VESELI KILOMETRI pomažu u uspostavljanju boljih odnosa, potiču razvoj kreativnosti, jezičnih i socijalnih vještina, kritičkog razmišljanja, samopouzdanja i samopoštovanja, koncentracije i strpljenja.

Misije nas potiču da prihvatimo jedni druge, a VESELI KILOMETRI pomažu misionarima u kupnji misijskih vozila putem akcije MIVA. Sva prikupljena sredstva od VESELIH KILOMETARA koristit ćemo isključivo za kupnju misijskih vozila.

Predložena donacija: 20,00 eur

Ovaj proizvod možete naručiti na slijedeće načine:

Ksaverska cesta 12a, 10000 ZAGREB
01/56 35 055

Facebook